Skip to main content

Casilda, strandtur og forbedringer på hjemmefronten

Fredag.

Jeg er rimelig træt lige nu, men ville lige komme med en bette opdatering.

Tingene går bedre med familien nu. Jeg ved ikke om de har tænkt over, hvad jeg har sagt til dem, men det ser det i hvert fald ud til. Og jeg er holdt op med at bekymre mig for meget over små detaljer. Så ingen grund til bekymring derhjemme 🙂

I morgen regner jeg med at tage et smut til Casilda og besøge Jane fra Australien og de andre udvekslingsstudenter i Casilda. Det ender jo nok med at vi så smutter i byen om aftenen.

Lige p.t. sover min værtsøester sammen med mig på mit værelse fordi vi har besøg af min værtsmors mor, som kommer mere eller mindre langvejs fra, så hun sover paa Valerias værelse. Det går meget fint med at sove sammen – til tider faktisk meget hyggeligt, da Valeria godt kan li at spørge mig til råds om alt muligt, da jeg jo er storesøster nu. (Er jo normalt den bette derhjemme – så det er noget af en forskel!).

Men det er blandt andet også derfor jeg er træt nu – jeg sov ikke ret meget i nat, fordi vi snakkede, og jeg stod tidligt op idag og har ellers været i gang lige siden.

Jeg har allerede været paa min første strandtur hernede, og jeg kan godt sige jer at det er noget der giver farve, bare sådan en enkelt gang.

Jeg blev ikke solskoldet umiddelbart efter, men her en uge efter er jeg begyndt at skalle en smule. Det er heldigvis ikk særlig slemt, kun lige et meget fint lag, som næsten ikk kan ses.

Værre har det vaeret med mine argentinske veninder som åbenbart stadig ikk har laert at tage vare på sig selv over for solen – og de lever endda hernede. Haha.

Ellers ikke saa meget at sige end at alt går vel. Haaber I kan sige det samme derhjemme. Jeg savner lidt familiær tryghed og kærlighed hernede, helt alene. Send lidt. I har nok at gi’ af derhjemme  😉

Un besote (stort kys)