Skip to main content

Første semester ved vejs ende

Jeg har haft mine sidste forelæsninger for dette semester og mangler kun at aflevere to gruppeprojekter (et på fredag og et på mandag).

Wow! Sidste del af semestret gik stærkt. Jeg er meget glad og stolt af mig selv. Jeg har fået High Distinction i et af fagene (svarende til 12), men jeg har ikke fået de endelige resultater fra de andre tre fag endnu. I mit marketingsfag havde jeg klaret mig rimelig godt, men vi havde en test til sidst, som jeg ikke synes gik så godt. Så det trækker nok lidt ned. Udenadslæren og eksamensskrivning i hånden er bare ikke mig.

Jeg forstår ikke at de stadig kører eksamener og tests på den måde hernede. Det giver i hvert fald ikke mening inden for arts (humaniora og samfundsvidenskab). Det er så gammeldags og det afspejler overhovedet ikke, hvad man kan. Nå, men det er slut nu.

De sidste to fag jeg har haft på anden halvdel af semesteret har været interessante. Specielt digital media-faget har været rigtig spændende. Som I kan se på billedet har et af projekterne involveret at producere en lille video (kombineret med andre kreative opgaver som blogging og design af plakater).

Status

Her er nogle initiativer, jeg har taget for at integrere mig selv selv lidt mere her i Australien rent socialt set:

  • Jeg har meldt mig som mentor for nye studerende på UWA.
  • Jeg har startet en facebook-gruppe op for mit studie (det havde de ikke) og jeg har arrangeret to sociale sammenkomster for os.

Og her er et par ting, jeg har at se frem til:

  • 2 ugers pause fra studiet med en lille uges ferie på Bali.
  • Starte til dans igen (glæder mig rigtig meget til det).
  • En af mine bedste veninders søster kommer også til UWA på udveksling, så det er rigtig spændende.
  • Og så skal jeg starte på Murdoch Universitet efter de to ugers ferie, hvor jeg skal tage to fag hen over vinteren (juni-august).

Jeg har lige snakket med min anden bedste veninde over Facetime og det får mig til at savne Danmark og alle derhjemme. Men det får mig også til at tænke på, hvor fantastiske veninder, jeg har været heldig at møde i mit liv. Det er jeg meget taknemlig for.

Det er altid rart at snakke med dem. Men det ville nu have været meget rart hvis jeg kunne importere dem til Australien og tage dem med ud og danse <3

 

kh Cami <3