Skip to main content

Frikadellesuccess

Mandag.

I går lavede jeg aftensmad for Francos familie.  Frikadeller med persillesovs og kogte kartofler. De var vilde med det. 😀 De blev positivt overrasket, over at gris kunne smage så godt.  Og roste mig helt op til skyerne, noget helt andet end da jeg lavede det for min egen værtsfamilie. Så jeg er bare super glad nu.

Men det var altså også nogle gode deller jeg fik lavet der. De smagte jo som de skulle, godt krydret (lige efter min smag). Til dessert havde  jeg lavet æblekage (ja den med æblemos, makroner, rasp og flødeskum). Det er jo sommer her, og jeg havde sådan lyst til æblekage 😀

Det er første gang jeg laver det, og jeg må sige at det nok er en af de bedste æblekager jeg nogensinde har smagt, selvom at jeg måtte bytte makroner ud med marengs, da de ikk har makroner her. Det var en super opskrift jeg fandt på nettet, selvom det også tog sin tid at lave den. Så jeg er rigtig stolt af mig selv. Og de var også helt vilde med den.

De har aldrig proevet noget lignene og nu vil de lære, at lave dansk mad.  Ja, det gik altså bare super godt og det er nok ikke sidste gang jeg kokkererer for dem. Og slet ikk sidste gang jeg laver æblekage. Hehe.

100_4496
Franco og jeg med frikadeller paa fad 🙂

cnfranco
Klar til at spise 😀