Skip to main content

Jeg sælger alt i min lejlighed og pakker én kuffert

Jeg sælger alt og pakker én kuffert

Efter en lang og dejlig juleferie hos familien i Jylland er jeg nu tilbage i København. Jeg har annonceret udsalg på alt i min lejlighed på Facebook og cyklerne er sat på DBA og Gul&Gratis. Jeg har fået utrolig hurtig og positiv respons på mine opslag, og flere har vist interesse for at købe tingene i lejligheden. Det er jo bare dejligt.

Jeg har valgt at sælge stort set alt, jeg ikke skal have med i kufferten. Og det passer lige med at jeg flytter ud i samme weekend, som en af mine venner flytter ind i en helt ny og tom lejlighed. Så det er jo bare så godt at andre kan få glæde af mine ting, så de ikke bare skal smides ud.

Mange har spurgt ind til hvor meget jeg skal have med til Australien og om det ikke er dyrt at flytte. Men jeg skal kun have én kuffert med. Jeg har sorteret ud i alt mit tøj og mine sko. Camerons lillebror fik alle mine høje hæle med til Australien, da han var på besøg, og jeg kommer også til at sende lidt med Cameron. Så bliver det nemt at holde mig under de 30 kg. når det bliver min tur.

På en måde er det meget befriende at skille sig af med en masse ting. Jeg tror, det er sundt at frigøre sig for materielle ting. Tingene kan hurtigt hobe sig op, hvis man tilfører dem for meget affektionsværdi. – Og det er ikke særlig praktisk, hvis man er meget på farten.

Forresten fik Cameron og jeg hele matadorserien i julegave/afskedsgave (med engelske undertekster). Det var bare en super gave. Vi har allerede set 6 afsnit. Vi er helt bidt!