Skip to main content

Jul i Argentina

Tirsdag.

GLÆDELIG JUL DERHJEMME!

Tak for alle de fine mails, det var virkelig dejligt at høre fra familien derhjemme. Men også lidt trist, da der slet ikk (ihvertfald efter min opfattelse) var lagt op til jul hernede i Argentina. I går, juleaften, tog vi til San Nicolás som ligger ca. 60 km vaek fra Rosario, for at fejre jul med familie.

Vi begyndte omkring klokken 10 og sluttede klokken et-to stykker. Først spiste vi. Kold kød og salater. Derefter kom desserten: risalamande, som jeg havde lavet – de ELSKEDE DEN! Juhu!

Klokken tolv var der fyrværkeri, og vi var ude og kigge paa himlen, stærkt efterfulgt af en grådig gaveoppakning, hvor man næsten ikke havde tid til at se, hvad de andre fik fordi alle havde travlt med at åbne sine egne gaver. Derefter snakkede vi lidt og så gik det ellers hjemad.

Alle mine argentinske venner tog i byen juleaften, for det gør man nemlig hernede. Men jeg kom lige hjem og på hovedet i seng. Jeg måtte ikke tage i byen juleaften, da jeg allerede har været i byen to gange i denne uge, men det generer mig egentlig heller ikke, da jeg overhovedet ikke er vant til at tage i byen juleaften.

Det var da en meget hyggelig aften men OVERHOVEDET ikke, hvad jeg forbinder med JUL! Langt fra.

Af gaver fik jeg af min værtsfamilie sølv øreringe og en sølvring. Det er jeg RIGTIG glad for. Jeg havde slet ikk forventet sådan en fin gave. 😀

Af los abuelos (bedsteforaeldrene) fik jeg to CDér med klassisk argentinsk musik. og derhjemmefra… fra far og Lissi, fik jeg en GEORG JENSEN JULEURO – julegris 2003. Tusind tak! Lige den jeg ønskede mig.

Min værtsfamilie blev også rigtig glad for de gaver som de fik fra Danmark Georg Jensen juleuro 2005, som allerede hænger i lampen over spisebordet. Rigtig flot!

Og Valeria fik et guldhjerte af Karen Blixen. Hun har allerede hængt det op på sit værelse. I dag skal jeg vise min familie, hvordan man bruger den ostehøvl, som I har sendt. Jeg håber den skærer godt! 😀

Jeg gav mine værtsforældre en potrættegning jeg har lavet af mig og Valeria, og Valeria gav jeg en blomsterhalskæde fra Thailand, som hun blev rigtig glad for. Den klæder hende også rigtig godt.

Hvis I vil vide hvad jeg lavede juleaftensdag kan jeg fortælle, at jeg tog ned i klubben og slappede af og dyppede mig i poolen sammen med Vale, Franco og hans venner. Franco er en rigtig sød fyr, som jeg har mødt hernede.

Men alt går stadig SUUUUUUUPER godt hernede. Nyder sommerferien. Ahhhhh.

Håber i har det godt derhjemme i kulden. Jeg ser jo paa DMI at i danser rundt omkring 0-punktet.

Mange kærlige tanker.

1199320431
Vale og jeg i klubben


Rugby-drengene i klubben.  Franco i midten :p


Franco og jeg


Julekoncert i monumentet


Juleaften, mamá, Valeria og jeg.