Skip to main content

Om

Cykeltur ved stranden i Perth

Hej! 🙂 Velkommen til og tak fordi du læser med.

Jeg er Cami. En 26-årig nordjysk pige bosat i Colombias hovedstad, Bogotá.

Trods en stærk kærlighed til min hjemstavn, har jeg altid været drevet af en naturlig nysgerrighed, der har taget mig vidt omkring. Jeg har blandt andet boet to år i Argentina, rejst gennem Latinamerika, studeret i København og meget andet.

Her på bloggen skriver jeg om mine oplevelser som udlandsdansker. F.eks. har om min kandidatstudier i Australien på The University of Western Australia (UWA).

Jeg er en meget ambitiøs ung dame, der lever efter princippet “intet er umuligt for dem, der arbejder hĂĄrdt for det, de vil”. Jeg er ogsĂĄ en kreativ sjæl og en gør-det-selv-pige. Jeg har altid elsket at tegne og male (om det sĂĄ er pĂĄ et lærred eller pĂĄ mit eget ansigt er sĂĄdan set underordnet).

Jeg har altid udfordret mig selv: Lært nye sprog, boet i fremmede kulturer og levet på budget. Min seneste udfordring til mig selv er, at begynde at skære ned på alt materialistisk. Både af hensyn til miljøet, men også for at spare penge og for at øge min livskvalitet.

Jeg håber du vil nyde at læse min blog lige så meget, som jeg nyder at skrive den!

Følg mig

Hvis du gerne vil informeres, nĂĄr jeg opdaterer bloggen, kan du følge mig på Facebook, Bloglovin’ og Instagram eller fĂĄ direkte besked via e-mail ved at udfylde formularen nedenfor.

(Jeg lover, at jeg ikke spammer dig!) 🙂

God læselyst.


 

Her er jeg: Bogotá, Colombia