Skip to main content

Reflektioner over bloggen efter 4 måneder

Det er nu fire måneder siden, jeg valgte at genetablere bloggen. Jeg har før blogget omkring mine rejser i Latinamerika, men kun for et meget lille publikum: min familie og nærmeste veninder.

Denne gang har jeg besluttet mig for at gøre det til et mere åbent projekt. Jeg har inviteret et bredere publikum til at følge mig på min rejse til Australien.

I starten var jeg lidt bekymret for, om jeg kunne finde nok ting at skrive om og om folk rent faktisk gad at læse min blog. Heldigvis kan jeg konkludere, at det går overraskende godt. Jeg har masser af idéer, og bloggen har fået en god feedback. Den har endda medført nogle nye bekendtskaber.

At jeg reelt set faktisk ikke har tid til at blogge, det er en helt anden sag. Men så må jeg gå på kompromis med noget andet. Jeg har nemlig fundet ud af, at jeg synes det er både afstressende og dejligt at blogge, så det bliver prioriteret op. Desuden er det relevant for mit studie. Bonus.

Jeg har været meget betænksom omkring at åbne op for mit liv til den brede offentlighed. For jeg er i bund og grund en meget privat person. Men omvendt gør det mig også rigtig glad at modtage mails fra vildt fremmede mennesker, der synes min blog er inspirerende og brugbar. 😀

Jeg synes det er dejligt at kunne hjælpe andre og inspirere, så det har helt klart givet mig mere blod på tanden . 🙂

 

kh Cami <3