Skip to main content

Små sejrer og starten på semester 2

Hej allesammen!

Jeg ved godt, jeg ikke har opdateret så meget her på det sidste, men jeg har altså haft så travlt (og det har jeg faktisk stadig, men nu tog jeg lige 10 minutter ud af kalenderen til at skrive).

Semester 2 starter på mandag, men jeg har allerede tyvstartet. Som jeg før har nævnt, startede jeg på Murdoch Universiteti juni, hvor jeg stadig er i gang med at tage to fag hen over vintersemesteret. Der kommer til at være to ugers overlap her i starten af semester 2, så det bliver travlt. Men derefter kommer jeg til at have mindre travlt, da jeg så har de to fag mindre at bekymre mig om i semester 2.

Jeg har fået karakterer tilbage fra første semester, og jeg har været lidt i tvivl om jeg skulle dele det på bloggen eller ej. Jeg vil jo ikke blære mig (jante-lov), men omvendt vil jeg også gerne dele mine små sejrer.

Jeg har fået High Distinction (højeste karakter) i tre af mine fag og Distinction (næst-højeste karakter) i det sidste fag. Det har givet mig et utroligt boost i selvtilliden. Tænk at for blot tre måneder siden, stod jeg og var ved at tude foran hele klassen, fordi jeg ikke fattede en skid, og i dag har jeg fået 12 i selv samme fag. Man kan da virkelig tale om at tingene kan vendes til det positive.

Jeg er også blevet lidt mere afslappet omkring skolen nu, selvom jeg selvfølgelig stadig vil prøve at gøre mit bedste.

Jeg har været meget aktiv til timerne hernede, og det har både resulteret i gode karakterer og nye venner (fordi mine klassekammerater er blevet opmærksomme på min eksistens). Det har selvfølgelig også hjulpet, at jeg startede en facebookgruppe op for klassen. Det har alle været rigtig glade for, og mange er friske på at komme til sociale arrangementer (f.eks. social dans – SÅ fedt, jeg elsker jo at danse).

Jeg har også været mentor for tre  nye studerende her over vinteren, og det er så fedt at få lov at repræsentere universitetet og vise det frem til nye studerende.

Jeg bliver kontaktet en del omkring legatansøgninger, studier i Australien og visum til Australien, så jeg skriver snart nogle flere blogindlæg om det, når jeg får lidt mere luft i kalenderen igen 🙂

Jeg har haft nogle problemer med SU. Jeg har jo ikke fået udbetalt SU-stipendium for andet semester, selvom jeg har betalt for det og indsendt dokumentation for studieaktivitet. Der står ingen info om det på deres hjemmeside, og det tager jo hundrede år at få svar over mail/epost. Men på twitter svarer de gerne – og hurtigt. Så fik jeg lige en forklaring, der ikke var at finde nogle andre steder.

Vintervejret hernede har været helt ekseptionelt i år. Der har får det meste været skyfri himmel og ikke særlig meget regn. Meget bedre vejr end i vinteren 2014, hvor der regnede meget og var ret køligt. Men måske jeg også bare er bedre forberedt med tøj (og rent mentalt set) denne gang 🙂

Skriver forhåbentligt snart igen.

Knus Cami <3