Skip to main content

Visum, apostille og alt muligt papirarbejde

Søndag.

Jeg er i fuld gang med min visumansøgning, og hold kæft det er indviklet. Der er virkelig mange ting man skal sætte sig ind i. Jeg er den første dansker der rejser til Argentina med Into, og der er lige indført ny procedure, så jeg er lidt på herrens mark. Men det går. 🙂

Der er bare en masse mailing frem og tilbage mellem Sonja (min danske into-repræsentant), Vero (WEP Argentina – Intos partnerorganisation) og Edina (Den argentinske ambassade i Danmark). Men de er allesammen rigtig flinke!

Nu har jeg i hvert fald fået min straffeattest og fuldmagten på plads, så nu er der ikke så lang vej igen. Jeg skal lige have et apostille fra udenrigsministeriet. Det må jeg lige finde ud af, hvordan jeg gør det.

Jeg har aftalt med Laura og Troels (som begge skal til USA), at jeg tager over til dem på et tidspunkt inden vi rejser hjemmefra. Der er kun to måneder til jeg skal rejse nu! Det er helt vildt. Jeg tænker på det hele tiden, og jeg er begyndt at gå på jagt efter gaver til min værtsfamilie.

Arla Foods er så søde at sende mig en opskriftsamling på spansk, så jeg kan lære argentinerne om dansk mad. Det er jeg glad for 🙂

Men der er bare så mange ting jeg skal have tjek på her for tiden. Og dertil kommer skole, eksamenerne og arbejde. Jeg er bare konstant træt.