Skip to main content

Weekendtur til Buenos Aires

På billedet: Mig på 9 de julio (verdens bredeste vej) i Buenos Aires med den berømte obelisk i baggrunden

Torsdag.

Hej alle!  Alt går som det skal hernede, i weekenden var jeg en tur i Buenos Aires med min familie! Det var kun to dage, men det var super!

Da vi tog afsted var der meget tåge! Jeg har aldrig set så meget tåge før. Motorvejene var spærret alle vegne, men alligevel lykkedes det os at snige os ind på den via en lille landsby, som politiet havde overset. Hold da helt fest mand, nogengange kunne man ikke se mere end 5-10 meter forud! Og vi var ene og alene paa ruten, af og til kom der nogle biler og overhalede os, men det var også det! Det var en underlig oplevelse. Men vi kom helskindede til hovedstaden 😀 Og tilbage igen kom vi også uden problemer og tåge.

Jeg er gået hen og blevet lidt syg.  🙁

På søndag drager jeg mod hovedstaden igen, hvis ikke der er tåge og røg (øerne i floden står i brand lige for tiden og de har endnu ikke formået at slukke den endnu). Skal med Franco til forlystelsesparken “Parque de la costa”, og alle siger at det er mega fedt, så det glæder jeg mig til. Håber vi kan komme afsted!

Ellers går jeg lidt og muffer lidt engang imellem her på det sidste. Det er virkelig ubehageligt at tænke på, at jeg skal rejse hjem igen. Jeg kan ikke sige farvel :’( – Det gør så ondt indeni. Jeg er bange for, hvad der vil ske når jeg kommer hjem. Jeg er forandret, og jeg ved ikke om jeg vil passe ind mere. Om mine venner stadig vil kunne lide mig. Hvad der vil ske med mig? Og sige farvel til alt her?! NEJ. Det er altsammen så underligt at tænke på.

PENTAX Image
Mig, Papi og Valeria ved subte’en (metroen)